Rask og gratis levering
100% fornøydgaranti

Postkassemerking – navneskilt til postkasser

Postkassemerking – navneskilt til postkasser

Navneskilt til postkasser finner du på vår søsterside

Her på www.navneskilt.no får du kun navneskilt som brukes på jakken til helsearbeider, butikkansatte, respesjonister osv. Dersom du trenger navneskilt til postkasser selger vi dette på en egen nettside tilpasset nettopp postkasser.

Ønsker du navneskilt til dør eller postkasse får du det her.

Vi selger i utgangspunktet postkasseskilt i fire forskjellige størrelser, men vi kan lage postkasseskilt etter mål dersom du ønsker det. Du må i så fall ta kontakt med oss ang. postkasseskilt her.

Postkassemerking er viktig

Postkassemerking er svært viktig for å sikre at du får posten levert riktig og i tide. En umerket postkasse vil som regel by på problemer i form at at du kan får naboens post, samt at post du skulle hatt levert ikke kommer frem. I dag består postens postombærere mye av vikarer og det byttes/rulleres ofte på postrutene slik at det ikke er så mye kjennskap til hvem som bor på de forskjellige adressene. Hjelp deg selv og Posten med skikkelig postkassemerking.

Navneskilt til dør

Våre postkasseskilt kan også benyttes som navneskilt til dør (dørskilt). De egner seg spesielt godt som dørskilt i borettslag/leiligheter. Vi har også andre dørskilt som kan bestilles på vår egen nettside www.dorskilt.no.