Rask og gratis levering
100% fornøydgaranti

Navneskilt til gallerier/museum/utstillinger

Navneskilt til gallerier/museum/utstillinger

Vi får stadig henvendelser ang. navneskilt til gallerier, museer og diverse utstillinger. Dette er selvsagt noe vi kan levere.

Størrelse og innhold

Vi kan i prinsippet levere akkurat den størrelsen du måtte ønske. En vanlig størrelse til formålet er 3x8cm. Med denne størrelsen er det naturlig å ha med 2-3 tekstlinjer. For et gallere vil det da typisk være en fet «overskrift» med maleriets navn. Linje 2 vil da kanskje være malerens navn og på linje tre kan man for eksempel ha med årstallet maleriet ble malt eller liknende.

Farger og utførelse

Vanligste fargekombinasjon på slike skilt er hvit/svart eller svar/hvit, men vi kan selvsagt levere akkurat den fargen du måtte ønske. Det er mest vanlig med skarpe 90-graders hjørner, men det kan også leveres med avrundede hjørner.

Festeanordning

Det enkleste og mest brukte er at navneskiltene blir levert med klebrig bakside. Da kan skiltene raskt og enkelt klistres direkte på de aller fleste overflater, men pass på; limer er supersterkt og det er vanskelig å flytte på skiltet i etterkant. Et alternativ til selvklebende bakside er ta vi skjærer ut hull for skruer. Andre festeanordninger kan også benyttes slik som festenål og mangetfeste.

 

Ser du etter informasjon om navneskilt til helsefagarbeidere finner du det her.

Ser du etter informasjon om postkasseskilt finner du det her.